Soul Body Fusion

soulbodyfusion

Jonette Crowley har skabt en healingsmetode, der er et kraftfuldt redskab til at integrere sjælen i kroppen og bringe deres indbyrdes frekvenser i balance. Derved skabes bedre helbred, velbefindende og overflod i livet.

I Soul Body Fusion® er udgangspunktet at være hel, det er en naturlig tilstand, at være både krop og sjæl. Vi benytter princippet om resonans og intention. Du kan ikke have en forkert intention. Din sjæl ved, hvad du ønsker og vokseprocessen foregår på subtile niveauer.

Mange klienter oplever større kontakt med sig selv. Ro, balance, glæde, overskud, heling af psykiske/fysiske skader og ubalancer. Mange kan mærke at deres personlige eller spirituelle udvikling ENDELIG begynder at give resultater i deres liv.

Soul Body Fusion® kan gives til både børn og voksne. Det gives som enkelt sessioner eller forløb. Et forløb er 3 sessioner over 3 uger. Første og anden session med en uge i mellem og tredje session to uger efter anden session. Der anbefales et forløb, hvis du ikke har prøvet Soul Body Fusion® før, da det giver mulighed for dybere arbejde og et bedre resultat.

Min baggrund: Har klinik på 12. år, hvor kiroterapi og massage har været omdrejningspunktet. Jeg ser Soul Body Fusion ® som et nyt og vigtigt redskab til forandring og udvikling og til harmonisering af krop og sjæl. Er derfor certificeret Soul Body Fusion® formidler og underviser.

Pris pr. session kr. 500,-. 1-dags kurser pr. person kr. 1.250,- min. 6 pers.