Massage

DMT_Logo– ALTERNATIV BEHANDLING PÅ DEN SERIØSE MÅDE

Din garanti for en ordentlig behandling

Massage er den ældste form for behandling, og frem til i dag er og bliver det en af de mest virkningsfulde metoder til helbredelse. En god massage af hele kroppen af 45 minutters varighed vil fremme blodgennemstrømningen i hele kroppen og være med til at fjerne giftstoffer, især fra leveren.

Massagen vil sandsynligvis styrke binyrerne og nyrerne, få hjertet til at slappe af og lindre spændinger.

Det er en god idé at drikke 2 glas vand på 4,8 deciliter med friskpresset citron- eller limesaft lige efter massagen. Det vil give den bedst mulige afgiftende virkning af din session.

Danske Massører og Terapeuter er en sammenslutning af mere end 200 professionelle behandlere fordelt over hele landet. Fælles for alle er, at de tager de alternative behandlingsformer og deres specialer alvorligt. Deres arbejde gør hver dag en forskel for tusindvis af mennesker.

Massage udføres ved forskellige former for teknikker og greb, der giver en smertestillende og afslappende effekt i kroppens muskulatur. Dagen igennem ophober musklerne affaldsstoffer, bl.a. i form af mælkesyre, som blokerer for korrekt ilttilførsel til muskler og væv. Dette kan give spændinger og såkaldte myoser.

Massage løsner op for musklerne, så affaldsstofferne igen kan slappe af.

Massage kan også bruges som et pusterum i en stresset hverdag, hvor du plejer dig selv både fysisk og mentalt og får fornyet energi til hverdagen. For mange af os er spændinger og smerte noget, vi delvis har vænnet os til. Efter et massageforløb vil du oftest opdage, at du igen kan bevæge dig ubesværet og uden smerter.

 

P.S.

Tyve minutters rygmassage kan være med til at mindske angst og smerter efter en større operation. Det viser en amerikansk undersøgelse, der er offentliggjort i decembernummeret af Archives of Surgery. Undersøgelsen involverede 605 ældre, der alle havde gennemgået en større operation, og de ældre, der modtog massage udover den daglige pleje, var mindre ængstelige, havde mindre ubehag og følte mindre smerte end kontrolgruppen, rapporterer undersøgelses ophavsmænd ifølge hjemmesiden www.physorg.com.

 

Priser – fra kr. 325,-