Krystalbad

Krystallys – Hvorfor behandling med bjergkrystaller:

Marcel Vogels videnskabelige undersøgelser omkring kvartskrystaller viser, at en præcist slebet kvartskrystal har en konstant vibration med samme frekvens som vand i dets mest rene form. Da kroppen består af 50- 75% væske, kan væsken i kroppen stærkt indikere, hvordan vores sundhed er i kroppen. Strukturen af væsker, celler og væv i kroppen har tendens til at blive ustrukturerede og usammenhængende, når sygdom eller angst er til stede. Den fysiske krop består af flydende krystalsystemer i cellemembraner, intracellulære væsker, samt større strukturer såsom fedtvæv, muskel- og nervesystem, lymfe, blod osv.. Væske i bevægelse i en syg krop optager vibrationen fra krystallen, og når krystallen overfører ladningen, kan den genskabe væskens sunde molekylære mønstre i vores krop. Gennem brug af en specielt sleben bjergkrystal, som de molekylære mønstre er lydhøre overfor, kan balance og koherens derfor genoprettes ved at levere de nødvendige ”oplysninger” eller energetiske næringsstoffer, som kroppen har brug for.

Et krystalbad kan være afbalancerende og healende for de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag i mennesket.

 

Hvordan:

Du ligger på en briks med tildækkede øjne. Når lyset i krystallerne tændes, pulserer regnbuens farver igennem 7 specielt slebne bjergkrystaller, de lyser på vore 7 energicentre som også kaldes chakraer. Imens lytter du til afslappende/fordybende musik i 20-60 min. alt efter aftale. Du er alene i rummet. Det hjælper helings- og fordybelsesprocessen i at udtrykke sig før og efter et krystalbad, ind i det du gerne vil have hjælp til.

 

Hvem og hvordan virker det:

De fleste kan have glæde af et krystalbad – også børn og gravide, dog ikke personer med epilepsi. Et krystalbad renser, fornyr og afbalancerer energistrømmene i vores aura og krop og især vores energicentre. Krystalbadet er en hjælp til at fjerne blokeringer og til centrering. En hjælp til en mere balanceret og fredfyldt tilstand. Oplevelser ved at få et krystalbad er individuel fra person til person og fra gang til gang. Alt i forhold til den enkeltes behov. Det er vigtigt at være åben og modtagende for at få mest glæde af krystalbadet – nogle falder i søvn, mens de ligger på briksen. Et krystalbad påvirker hverken optagelsen af medicin eller medicinske behandlinger, som fx kemoterapi og stråling.

Priser kr. 300,- for 30 minutter, kr. 400,- for 40 minutter.

Få mere information fra indslag om krystalbad på sjællandsk regionaltv, se www.krystalbadet.dk